Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van voetbalschoenen

Een geschikte laars is afhankelijk van twee belangrijke factoren.

  • positie te spelen
  • speeloppervlak
  • positie te spelen

Als je een vleugelspeler of aanvaller bent, moet je lichtgewicht schoenen dragen. Er moeten lichte laarzen worden gedragen, maar te lichte laarzen moeten worden vermeden, omdat deze het schietvermogen aanzienlijk verminderen.

Als middenvelder ben je een veelzijdige speler. Je hebt dus een veelzijdige laars nodig. Over het algemeen moet je laarzen dragen die de bescherming bieden die je nodig hebt om andere spelers aan te pakken. voetbalschoenen kopen moeten ook zorgen voor de nodige precisie om de bal te passen, schieten en kruisen.

Waar je ook speelt, je moet ervoor zorgen dat de schoenen die je draagt bij je lichaam passen. Als je leren laarzen koopt, moet je een halve maat kleiner kopen dan je nodig hebt, omdat het leer bij slijtage de neiging heeft uit te rekken.

Synthetische materialen rekken niet uit. Zorg er dus voor dat je laarzen koopt die de juiste maat hebben.

Voor een optimaal resultaat moet je laarzen van dezelfde maat van hetzelfde merk kopen.

Wanneer u voor het eerst laarzen koopt, is het belangrijk om te onthouden dat verschillende fabrikanten verschillende maten hebben. Daarom moet u uw voetlengte meten met een standaard liniaal om er zeker van te zijn dat u de juiste maat laarzen koopt.

De beste manier is om je maat te meten vanaf je hiel tot het puntje van je langste teen.

speeloppervlak

Verschillende laarzen zijn ontworpen voor verschillende ondergronden. Gegoten noppen zijn bijvoorbeeld ideaal voor droog veld. Deze laarzen zijn voorzien van veel noppen die zorgen voor een stevigere grip op droge oppervlakken. Noppen geven ook een betere ondersteuning, waardoor de kans op blaren kleiner wordt.

Voetbalschoenen met bladen bevinden zich tussen zachte en harde oppervlakken. Het leuke van de noppen op deze voetbalschoenen is dat ze gemakkelijk verwisselbaar zijn, afhankelijk van de ondergrond waarop je speelt.

Er zijn ook schroefdraadbouten verkrijgbaar die ideaal zijn voor verschillende omgevingen. Lange noppen zijn bijvoorbeeld ideaal voor zachte grond en korte noppen zijn ideaal voor harde grond. Studs zijn meestal gemaakt van plastic, rubber of metaal.

conclusie

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van voetbalschoenen. Over het algemeen moet u uw laarzen bij een gerenommeerde winkel kopen.

 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.